Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

ART-TERAPIA

L’Art-terapia és una disciplina que utilitza les diferents formes d’expressió artística, amb finalitats terapèutiques, facilitant un canal d’expressió als conflictes i emocions.

Acompanya, facilita i possibilita un canvi significatiu en la persona, mitjançant la utilització de diversos medis artístics. Les imatges i objectes artístics creats en un entorn segur, en presència de l’artterapeuta, possibiliten la contenció, exploració i resolució dels conflictes emocionals i/o psicològics de les persones.

L’Art-terapia preten proporcionar l’espai i el temps per a que esdevingui el procés artístic que, realitzat sota condicions determinades, esdevé un suport per a les persones i les ajuda a prendre consciència de les seves potencialitats i dificultats. Així s’asoleixen eines que condueixen al canvi intern i ajuden a millorar la pròpia qualitat de vida i la relació més satisfactòria amb l’entorn social.