Fem servir cookies per proporcionar una millor experiència en la navegació . Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies.

Configurar.

UEC CANCUNÍ

El Centre d’Educació i d’Aprenentatges Cancuní és un espai educatiu on hi assisteixen joves d’edats compreses entre els 14 i els 16 anys.
 
La UEC Cancuní ofereix a aquests joves un espai on es treballa un Programa Bàsic d’aprenentatges instrumentals i pre-laborals,  amb un ritme adaptat i amb una metodologia activa que s’allunya dels plantejaments escolars del sistema educatiu ordinari.

La nostra metodologia es fonamenta en el desenvolupament dels diferents tipus de capacitats dels alumnes: cognitives, motrius, d’equilibri personal, de relació i d’inserció social i laboral. Proposem un treball essencialment manipulati i actiu, basat en la rotació de tallers, el reforçs i seguiment de la tutora d'aula-estudi de les àrees instrumentals, la immersió en  el desenvolupament digital les tècniques TAC-TIC, l’esport, les activitats relacionades amb l’expressió i comunicació i les activitats de lleure, culturals i en la natura.
Valorem bàsicament i fonamental el treball de les habilitats socials i dels hàbits relacionals del “saber estar i compartir”. Aquesta és una premissa que, transversalment, està present en cada una de les nostres actuacions.

La UEC Cancuní com a tal, està en col·laboració amb el Departament d'Ensenyament des del 1997. Anteriorment, des del 1989, realitza funcions similars com a recurs d'AulaTaller amb la col·laboració del la Direcció General de Protecció i Tutela de Menors.